12 thoughts on “Ett smakprov från balen

 1. Åh vad snygga ni är!
  Jag älskar ju brunt, fint superfint!

  Det är lyxigt sen med mammaledigheten för jag har en kompis som har en son på 3mån så hon är ju ff ledig då, plus en väldigt godvän som ska få sitt första 3 veckor innan mig. Och så Sara förståss! Det känns lyxigt för jag hade ett mammagäng även när jag var hemma med astrid. Men nu undrar jag bara hur mycket man egentligen kommer hinna eftersom man redan har astrid som ska ha sina 15h i fsk och sedan behöver leka. Blir nog lättast med de som då redan har barn som hon känner.. haha ja vi får la se.
  Kramar

  • Tack! Själv har jag inte alls mycket brunt, varken i hemmet eller i kläder men visst är det fint!
   Ja, det blir en del att rodda med nästa mammanledighet antar jag… Skönt att jag ska vara hemma länge, känner jag nu!

  • Tack! Jag har blivit lite beroende av dem och eftersom jag inte äter bröd i veckorna så kan jag riktigt längta till helgen och frukostbullarna. Elise tycker med om dem! Jag ska slänga ihop en sats nu tänkte jag. Vi har ju ingen plats i frysen för allt viltkött så det blir lite nybakat oftare helt enkelt!

 2. woooow! va vackra ni är!!! tänkte skriva fina, men tyckte INTE ordet passade in 😉
  för vackra är just exakt vad ni är!:)))
  hoppas ni hade en toppenkväll!:)

 3. Stiliga! Fina Ni är tillsammans!

  Min sambo är grymt imponerad av hur fina och goda (!!) dina lussebullar ser ut.
  – Oj, oj, vilka perfekta bullar hon gjort. Mmmmm – svarade jag då (samtidigt som jag önskade att jag också kunde baka eller hade intresse för att baka).

  Hoppas Ni hade en fin bal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *