5 thoughts on “Finn den felande länken

  1. Herregud, var får du all tid och energi ifrån kvinna? Är så imponerad hur du rattar blogg, träning, jobb, barn, bak, baler, kurser m.m. Jag tycker själv att jag är duktig på att få ihop vardagslivet ibland men du är verkligen några strån vassare =).

    • Energin får jag från träningen, tror jag och tiden skapar jag genom att göra många saker samtidigt… =) Och sedan är jag bara en sån människa som gör mycket hela tiden. Kolla på tv eller bara sitta stilla är inga favoritsysselsättningar i mitt liv, Slappnar man av blir man bara sjuk, så det är bara att hålla ångan uppe! =)

    • Hehe… Fick ett sms på kvällen att Undra snott alla kvarlämnade saffransbullar sedan fikat, det vill säga fyra till. Än så länge verkar hon leva och må bra. Vi inväntar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *