Fantastisk thaimassage i Karlskrona

Alla som känner mig vet att en av de saker jag tycker allra bäst om, what so ever, är massage. Och de pojkvänner jag haft genom åren mår förmodligen fortfarande psykiskt dåligt när de hör ordet massage… Militärpappan är inget undantag.

Jag har gått igenom de flesta av Karlskronas massörer och är precis lika brutalt missnöjd vartenda gång! Jag betalar inte en främmande kvinna för att få min hud smekt. Faktiskt inte alls. Det kan jag ordna både billigare och skönare på annat håll!

För ett tag sedan tipsade Flygledaremamman mig om en thaimassörska i stan som visst skulle vara bra och i förrgår var jag där. Jag har aldrig tidigare testat thaimassage, mest för att jag aldrig hittat någon i vår lilla stad. Men nu har jag.

Om jag tyckte om det? Jag älskade det!!

Även om man kan tro det, så är det inte jag på bilden… Men hon gjorde så där bland annat. (Bilden kommer från någon helt annan stans)

Människa vad underbart! Jag har typ aldrig i mitt liv upplevt något så skönt innan! Det var precis det jag velat ha och exakt så jag vill bli masserad! Jag är toknöjd! Hon masserade och tänjde, tryckte och knäckte, med händer, armbågar och fötter. En timmes total njutning!

Stället heter Jiraphon’s ThaiMassage och drivs av en urgullig kvinna som verkligen kan sin sak! Det ligger på Norra Smedjegatan 14 A i samma lokal som solariet. Tyvärr har hon ingen hemsida, men väl en Facebookgrupp och den Gillar jag så klart! Hade man kunnat ”fet-gilla” hade jag lätt tryckt på den knappen.

En timmes thaimassage för knappt fyrahundra kronor. Underbart, fantastiskt! Och helt galet.

Du glömmer väl inte att tävla om en mössa från MaMMaSyTT! Klicka på bilden för att tävla!

10 thoughts on “Fantastisk thaimassage i Karlskrona

 1. Vad tråkigt att du känner så Frida! Hade du berättat direkt hur brutalt missnöjd du var efter min behandling hade du givetvis inte behövt betala!
  Kom inom när du har vägarna förbi så bjuder jag på ett presentkort på valfri behandling för samma belopp, du kan antingen använda det till något annat än massage, eller ge bort det till någon som vill bli lite smekt på ryggen.. 🙂
  Med vänlig hälsning, Rebecca, Touch of Wimpy massage

  • Hehe.. Nu drog jag mest alla under en kam och var inte alls brutalt missnöjd efter din behandling. Det hade jag våga säga, så klart. Fast det här med thaimassage var något helt annat och det passade mig så mycket bättre än all annan massage jag testat.

  • Alltså ja, den känns ju en del. Kittlas på vissa ställen och gör nog ont på andra. Min smärttröskel är ganska hög. Fast om det gör ont är det ju bara att säga till, tänker jag! Prova!

 2. Hej!
  Som massör gillar jag själv massage!!!!Mycket kan jag tala om.
  Har provat thaimassage och det känns mycket bra,beroende på vem som utför massagen.
  Men hos mig har du aldrig varit!!
  Tycker att det är bra med olika typer av massage och givetvis så spelar det stor roll hur smärt tålig man är!
  Själv jobbar jag mycket med klassisk massage och regndroppstekniken som är fantastiskt bra för kropp och själ.
  Jobbar nog mer som en problem lösare, mina kunder som går hos mig har oftast stora problem med sin kropp och själ och då får man med samtalet ta ett beslut om vilken massage som passar kunden bäst!!

 3. Är fruktansvärt stel i kroppen och så stel att jag har svårt att gå ner i knäböj, särskilt i vaderna. Tror du att ett lite hårdare thaimassagespass skulle kunna ge en liten knuff för att mjuka upp musklerna så att min stretching biter lite mer?

 4. Hej!

  Läste ditt inlägg från 22/9-02. Jag har själv både ett stort intresse och behov av massage/kiropraktik och kan varmt rekommendera Tony P på Wellness corner i Ronneby. Det händer att han tar kunder på Health Arena/Rosenholm någon stans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *