Filmad simträning för bättre utveckling

image

Vi blev bara två stycken på crawlteknikkursen idag, alltså fick vi chansen att lära oss extra mycket. Lyx med privattränare i simhallen! Idag filmades vi i vattnet och det var väldigt nyttigt att få se sig själv simma. Jag blev positivt överraskad av det jag såg för filmen visade en tjej som simmade längd efter längd och inte en klump som gjorde sitt bästa för att överleva från kant till kant!

Det var nyttigt att få se filmen, att få utvärdera sig själv och att få värdefull feedback från tränaren! Jag tar med mig ett par saker:
# Jag kan simma!
# Jag har en bra benspark som kommer från höften.
# Jag är bra på att utnyttja hela armtaget och skjuter ifrån bra även sista biten.
Under de närmaste träningspassen kommer jag tänka extra mycket på de utvecklingspotentialer jag har:
# Hålla ihop fingrarna mera.
# Ha handleden rak när jag sticker i armtaget i vattnet.
# Våga vrida nacken mindre när jag ska andas. Munnen behöver precis komma över vattenytan. 

Filmen kanske kommer upp en annan dag, idag får ni en bild från helgens swimrun-plåtning intill Vänern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *