Hinnsvepning på BF+6

Läkarbesöket idag gick fint och alla värden såg bra ut. Blodtrycket var förvisso 150/90, aningens högt kan jag tycka, men ingen sa något om det. Idag gjorde det inte lika ont att svepa hinnorna och det var för att det hänt lite i alla fall, skönt! Livmodertappen var lättare att nå idag och trots att den fortfarande låg bakåtböjd så fick hon in två fingrar genom hela den och kunde känna på bebisens huvud där inne. Coolt! Jag frågade om den hade något hår, men hon hörde mig nog inte…

image

Jag fick en tid till förlossningen på fredag för bedömning. Antagligen sveper de hinnorna igen och skickar hem mig. En vecka till efter det kan jag ju gå över visst. Phu! Men vem vet, kanske sätter allt igång redan i natt?! Det vore ju lite typiskt, måste jag säga, för vem vill fylla år vart fjärde år?! Fast lite unikt är det ju allt!

5 thoughts on “Hinnsvepning på BF+6

  1. Bebben kanske tänker att, det är tråkigt att vara som alla andra oxå:-D

    Kämpa på nu bara! Jag gick över 2 veckor med min son, inget jag kan rekommendera 😉

    • Nej visst, aldrig kul att gå över tiden, men hellre det än att bli igångsatt, säger jag, som blev det förra graviditeten och den FL tig över tre dygn! =) För- och nackdelar med allt… Vad var det som du upplevde som mest negativt med att gå över tiden, Lisa?

  2. Jag fick en hinnsvepning som satte igång allt med Alma. Det gick 18 timmar så hade vi Alma i våra armar. Nu verkar det inte ha gått så för er men hoppas de bedömmer till er fördel imorgon.

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *