Fotoutmaning: Sex

Fotoutmaning SEX: En bild på dig och vän du inte varit med på länge!

Jenny och jag

Jenny och jag med våra flickor

En av de vänner jag inte varit med på länge är Jenny. Det var för övrigt hon som utmanade mig med denna fotoutmaning!

Vi har känt varandra sedan vi var små, våra pappor arbetade ihop och vi bodde bara ett par kilometer från varandra under vår uppväxt. Jenny och jag är lika gamla men har aldrig gått i samma klass därför var det extra roligt och festligt att träffa Jenny när vi bestämde träff.

När vi var små lekte vi med dockor och barbie, lite senare hade vi videokvällar och pratade killar. Ett par gånger fick vi följa med våra pappor på deras jobb, åka militärfartyg, bo i hytt och fnittra åt de snygga lumparkillarna. Vi åt mat i mässen, delade hemlisar på toa och spydde i varsitt handfat när det gungade för mycket.

Jenny är en vän som jag inte alltid träffat regelbundet, ibland kan det ha gått något år utan att vi hörts av, ibland kan vi både träffas och prata i telefon ofta. Oavsett vad så är det alltid som om vi sågs igår, alltid lika lättsamt, trevligt och glädjande! Efter en längre tid gått utan att vi pratat med varandra fick jag veta att vi väntade barn med bara två månaders mellanrum. Jag blev så glad! För Jennys skull, för vår skull. Tänk att vi skulle få följa varandra så nära på den fantastiska resan också!

Hon bor åtta mil bort, vi hörs över telefon någon gång då och då, vi träffas när vi kan och läser varandras bloggar varje dag. Jenny är en mycket fin vän!

2 thoughts on “Fotoutmaning: Sex

  1. Eleonore, Frida ÄR en underbar vän :o) Tack söta Frida, Du är en energigivare och det älskar jag. Vi har såå många roliga minnen ihop och fler kommer vi att få. Det är något jag ser framemot ;o) Kommer hem några dagar snart och då ses jag jätte gärna. Kramar från toker och lill toker 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *