Fotoutmaning: Sju

Fotoutmaning SJU: En bild som du aldrig lagt upp! Det blir tre bilder och den ena har legat på bloggen ett tag.

Jag tog med mig tre kompisar till Malmö för att leka modeller för en dag i Turning Torso. Vi hade olika ombyten med oss och blev fixade i håret och sminkade. Oj, vad mycket smink! Tydligen försvinner mycket smink när man tar foto, i samma stund som de där fem extrakilorna läggs på… Mycket märkligt!

Det var en konstig känsla att ”posa” framför kameran, stå i olika ställningar, se allvarlig ut, se glad ut, puta med munnen och svanka. Se kåt ut? Skämt och sido, det var svårt att modella! Det slutade med att jag såg ungefär likadan ut på alla bilder, kroppen hade olika stela positioner men ansiktsuttrycket var det samma på ungefär 99 av 100 bilder. Men så blev jag militär och inte modell!

Hur som helst var det en kul grej att göra och jag köpte tre bilder till ett svindyrt pris. Jag har inte gjort något med dem, trots att jag gillar den ena ganska mycket. Nu hamnar de här, i brist på annan plats och fantasi!

2 thoughts on “Fotoutmaning: Sju

  1. Cebastian sover i sin säng precis bredvid min, men det var ändå jobbigt att hoppa upp och ner hela tiden. Jag vågar inte ha honom i vår säng i fall han skulle trilla ner.
    Men nu sover han bättre igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *