Frågestund eller hjälp med luckorna

Förra året skrev jag en julkalenderlista här på bloggen. Varje dag fram till jul skrev jag ett inlägg med en given rubrik jag hittat på andra bloggar. Tyvärr hittar jag ingen ny i år och jag kan inte riktigt heller komma på några bra rubriker att skriva om och förra årets känns som att svaren skulle bli ungefär desamma.

Så nu kom jag på att ni kanske vill tipsa mig?

Många har ju så kallad frågestund på sina bloggar och det kanske vore något? Min tanke är att ni skriver i en kommentar frågor eller rubriker som ni vill att jag ska skriva om och får jag ihop några så ska jag skriva om en för varje dag fram till jul. Jag tänker mig att ni ändå är några tusen som klickar in här varje vecka, så något ämne eller fråga kanske någon av er har? Hoppas!

I arkivet för ”December 2011” hittar ni förra årets julkalenderinlägg. Hjälp mig med luckorna nu, är ni snälla. Och skulle det råka bli några luckor som var med förra året så svarar jag såklart på dem en gång till!

Tack!

12 thoughts on “Frågestund eller hjälp med luckorna

 1. Har barnen förändrat ditt behov av ordning och reda hemma? Kan ni när ni är två heltidsarbetande upprätthålla den standard i frågan som ni har nu?

 2. Ingen fara vännen, kräver inte att du ska kommentera varje inlägg, förstår att du behöver lite distans då kraaaam

  ja klänningen är helt fantastik, synd att den kostar så mycket bara, den kostar nästan 1200:-
  Kraaaam, sköt om dig nu

  • Jag vet att du inte kräver det. Ibland undrar man ju bara varför man inte hör nåt. På sin eller andra bloggar.

 3. Hur gammal var du när du fick ditt första barn? Hur anser du ang. åldrar och att bli förälder? (haha, fasen vad luddig och fjantig jag lät, men menar typ om du tycker något är ”lagom” el. dyl. Äsch, låter fortfarande fjantig, får väl vara så!)

 4. Hur länge har ni bott i huset? Vad har ni fixat, vad har ni för planer och har ni samma prioritering? Vad tycker du är roligast med huspyssel och vad fixar Militärpappan helst?

  Kanske är lite insnöad på renovering, men det är vad jag pysslar med vid sidan av allt annat just nu 🙂

 5. Eftersom vi har samma yrke (och en man med samma yrke) och liknande, brinnande träningsintresse är jag lite nyfiken kring hur ni resonerade med när det gäller åldersskillnaden mellan barnen. Frågan kanske är lite för privat men eftersom jag upplever dig som väldigt öppen i bloggen ställer jag den ändå. Vi diskuterar mycket här hemma hur vi ska tänka med syskon med tanke på att den ena alltid är borta mycket i jobbet, träning och komma i form efter graviditet etc. Givetvis är vi medvetna om att man inte kan planera barn på det sättet och att det inte alls är givet att det blir några fler även fast det gick direkt med ettan. Btw var du jättefin på julfesten. Både i år och förra året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *