Lite mer sommar

image

Den här sommaren är verkligen alldeles underbar,  tycker jag! Jag sitter på planet till Barcelona och kollar igenom bilderna i telefonen. Så många fina sommarminnen jag fångat på bild!

image

Vi är ute en del med båten och häromdagen mötte vi upp mina kusiner på en ö en bit ut i skärgården. Det är mycket klippor och ofta ganska djupt så ibland badar barnen i sina flytvästar och det funkar fin

image

Den här alldeles underbara klänningen hittade jag i sommar och den har varit min mammas mammas mammas. Hur coolt är inte det?! Möjligtvis är det coolare att den passar mig, såhär sjuttio år senare! Det kunde du väl aldrig tro, Övermormor Britta, om du nu kan läsa bloggar där du är idag.

image

Elise vaknade såhär häromdagen. Hon hade fått ett myggbett rakt på ögonlocket, stackarn!

image

Det blev inte många timmars sömn i natt, närmare bestämt två, sedan körde vi till Malmö och tog tåget över till Kastrup, supersmidigt! De där sömntimmarna tar vi igen på stranden i eftermiddag hoppas jag. Och så får jag passa på att vila lite på planet med. Vi reser med Norwegian och här finns gratis wifi. Toppen!

2 thoughts on “Lite mer sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *