Fys bland sjömän och soldater

De sjömän och soldater jag utbildar just nu höll idag fysträning för varandra och jag passade på att vara deltagare. Såklart! Det bjöds på ett crossfit-inspirerat pass uppdelat på ett par stationer med både kondition och styrka.

Station 1: Löpning kortsida till kortsida i idrottshallen.
Station 2: 5 Armhävningar samt 5 sit ups.
Station 3: Löpning kortsida till kortsida i idrottshallen.
Station 4: 5 Räckhäv samt 5 dips med fötter på bänk samt 5 upphopp.

Man gjorde ett sånthär varv i taget och bytte sedan med en kamrat, så snabbast möjligt alltså. 4 varv per person. Svettigt och kul!

image

Efter detta pass körde jag bålstyrka på boll i gymmet. Fyra övningar i tre varv som jag visar en annan dag.

Det är ganska mycket snö här för att vara i Karlskrona och snöplogningen är ur-kass!! Är det något som jag hatar så är det att bli blöt om fötterna och därför hoppar jag i mina stålhättebeklädda gummistövlar från Försvarsmakten så fort jag ska någonstans. Perfekt! Dessutom klarar jag av ett anfall av c-stridsmedel (nertill i alla fall…) och så gör jag andra glada för det ser tydligen roligt ut, har jag fått sagt till mig.

Och den bjuder jag så gärna på!

4 thoughts on “Fys bland sjömän och soldater

  1. Åh snälla klaga inte på snöröjningen, de gör så gott de kan 🙂
    Har en vän som plogar och han jobbar ibland 19 timmar på ett dygn för att få undan så mkt som möjligt.

    • Jag tycker de som plogar gör det toppen! Och jag vill att det ska anställas fler duktiga snöröjare! Mer så tänkte jag Anna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *