Glad och tacksam (och lite kåt)

En effektiv och skön söndag lider mot sitt slut och vi har verkligen fått saker gjorda idag! Såklart är kvinnan i mitt liv, Tuffbästis, involverad. Hon och hennes Snygga kille kom hit strax efter klockan tio i förmiddags för att vara effektiva tillsammans med oss, helt galet gulligt!

För att spä på det här med könsrollerna lite så… Männen var ute i trädgården och körde ved, klippte gräs, räfsade fallfrukt och skruvade isär utemöblerna medan Tuffbästis och jag gick promenad med Vackraste hunden och Elise, lekte i lekparker, matade, fixade fika, vek ihop sjuka mängder tvätt, sorterade tre års förlorade strumpor och dammsög huset.

Eftersom jag gick upp med Elise strax innan sju i morse och satte mig ner först nu, har jag även hunnit med att dammtorka hela huset, plockan undan överallt, baka bröd, städa min upp och nedvända garderob, tvättat och hängt mer tvätt, badat Elise samt städat toaletterna och Militärpappan har lagat mat. Nu är det inte mycket kvar att stryka på min att-göra-lista och det känns så otroligt befriande!

Imorgon är även Bästa kollegan tillbaka på jobbet och jag är inte längre ensam där, schemat börjar lugna ner sig och jag hinner träna på arbetstid, som jag är beordrad, men ändå fått prioritera bort för att få ihop allt den senaste tiden. Militärpappan jobbar ovanligt vanligt och kommer hem nästan alla kvällar hela veckan och är sedan ledig hela veckan därpå. Underbara liv!

Imorgon ska vi på ultraljud med Överläkaren för att kolla att flödet i navelsträngen är bra och senare på eftermiddagen är det dags för utvecklingssamtal med Elise på förskolan. Spännande!

Jag är så otroligt tacksam över att jag har så fina vänner och en underbar liten familj! Tack alla för att i finns! Nu ska jag planera veckans träning, aktiviteter, hundpromenader, matsedel, plugg och jobb. Jag går ju igång på det där, ni vet!

image

Världens finaste raggsockor hade Tuffbästis med sig till Elise idag. Hon har stickat dem själv, såklart! De rosa har till och med halkskydd. Supersöta och Elise älskade dem!

6 thoughts on “Glad och tacksam (och lite kåt)

  1. Såna vänner är guld, men jag tror ni är lika guldiga.
    Söta raggisar. Kan du fråga var hon hittat de söta halksydden. Cebastian har ett par fina tovade dockar men de är alldeles för hala.

  2. Oj vilka vänner! Vilken tur ni har. Men jag är ganska säker på att ni gör liknande saker ”tillbaka”. Jättesöta raggsockor, smart med halkskydd på!

  3. Hej! Ja vilka fina sockar 🙂
    Jag är uppvuxen med schäfer och springer spaniel, mannen med beagel. Vi jagar småvilt och fågel. Jag vill gärna ha någåt att ”jobba” med men samtidigt så vet jag ju att 3 barn äter upp den mesta av tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *