Gosig hemfärd

image

Idag var första dagen på förskolan efter tre veckors ledighet. Det var med ett illvrål vi lämnade henne imorse, fast ett kort sådant. När jag hämtade henne verkade hon ha roligt och mådde fint!

Det är kallt som åttan idag så jag stoppade Elise långt ner i åkpåsen på vägen hem. Det såg riktigt skönt och gosigt ut där i vagnen. Vackraste hunden fick gå lös hem och jag tog pyttesteg framåt för det ska man visst göra när man har foglossning och väldigt ont. Det var svårt!

3 thoughts on “Gosig hemfärd

  1. Jobbigt med foglossning. Jag har själv också problem och sitter i rullstol pga det sedan vecka 19+0. Intel kul men nu är det bara 9 veckor kvar!

    Jag ser att ni har en Bugaboo Donkey. Är ni nöjda med den? Vad blir det för åldersskillnad mellan barnen? Vi har en Bugaboo Cameleon och en sulky och tänkte prova om vi klarar oss med dem utan syskonvagn. Annars får vi väl skaffa en. Här blir det 23 månader mellan barnen.

    • Oj, rullstol!! Mitt har nyligen kommit upp, v 34, så det känns som piece of cake jämför.vis. Det blir ca 19 mån mellan barnen och jag går långsam promenader varje dag så en syskonvagn är ett måste för oss! Vi har bara haft Donkeyn i en vecka och jag Älskar den redan!! Hur smidig och skön som helst. Sålde våra andra två vagnar och tror vi klarar oss m denna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *