Plockar fram våren

Vi hade en mycket skön förmiddag i vårsolen igår tillsammans med Finaste grannfamiljen i den där lekparken jag skrev om. Underbart! Idag ska det visst bli 14 grader här nere och solen ligger verkligen på. Tänk vad mycket enklare det är att vara glad på våren!

Jag vaknade till nybakat bröd som Militärpappan och Elise gjort under morgonen och snart ska vi ut i trädgården och röja lite. Nu ska våren fram!

Det här busfröet gillar trädgårdshäng!

Det här busfröet gillar trädgårdshäng!

5 thoughts on “Plockar fram våren

  1. Större apotek säljer purelan, annars kan du säkert titta på Weledas hemsida vilka som är återförsäljare. Är dessutom magisk mot snorirriterade näsor och andra torra områden. Läker nästan direkt!

    Härligt med vår! Idag blir det en promenad (om min rygg orkar – det är nästan fjantigt hur svag jag blivit) och en sväng för att handla hem nödvändigheter här. Sen tänkte jag att vi skulle hänga i lekparken nrä jag hämtat Lilla A på förskolan!

  2. Verkligen smart att föda barn så här på vårkanten och få vara ute och ha det skönt!!
    Och visst är det härligt när hela familjen är samlad.
    Jag tycker Tilia är ett jättefint namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *