Sockerfritt till semestern – en utmaning!

image

Idag råkade jag bli utmanad i att inte äta något godis de närmaste 30 dagarna. Vilken fantastisk möjlighet, tänkte jag! För jag har ätit mer godis på sista tiden än jag både brukar, vill och mår bra av. Men jag känner mig nöjd nu. Tack. Så det här kom ju lägligt!

Godis och godis… jag drar det gärna steget längre, som vanligt, för då mår jag som bäst! Ingen skit, helt enkelt. Eller KISS, som någon uttryckte det: keep it simple stupid!

Värdet i att äta ren mat och undvika skit i största allmänhet är Stort för mig! Och även för min omgivning, fast lite mer på sikt… Tur att jag har hela kvällen imorgon bokad med både jobb och träning! Och så har jag ju ungefär hundra fantastiska brudar till som antagit samma utmaning! 

Resultat kommer! Vänta ni bara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *