Härlig fredag!

Jag kom iväg till Maxi igår trots att de inte plogat gångbanorna. Linnéa hängde på så det blev en riktigt trevlig tur! Elise låg i vagnen och sov nästan hela rundan, insvept i en fårskinnsfäll. Jag har bytt ut liggdelen mot sittdelen i fullt liggläge på vagnen nu för hon fick inte riktigt plats i den andra längre. Hittills har det fungerat väldigt bra och man kan välja vilket håll hon ska vara vänd åt. Vi är väldigt nöjda med vårt barnvagnsköp, den passar oss verkligen perfekt! Den är liten, snygg, diskret, lätt, lättkörd, enkel att hantera och med vändbar sits, Babytravel Milano heter den.

Idag har jag och Elise varit i stan en sväng, bytt ett par byxor, köpt ett linne till julfesten med jobbet som går av stapeln på torsdag kväll och så har vi fikat med Tuff-bästis. När vi kom hem var Militärpappan redan hemkommen från Halmstad och jag lämnade över Elise för att köra in till stan igen och träna. Underbart! Jag sprang på löpbandet och tränade mage och allt kändes så himla bra! Jag sprang i en halvtimme utan att ens känna mig trött en enda gång, härlig känsla det där!

Ikväll ska vi äta vinkokta blåmusslor och mysa framför Idol. Ha en skön fredagskväll!

3 thoughts on “Härlig fredag!

    • Ja, det har jag. Absolut lättast är den ju på asfalt men själv går jag mest grus och tycker det funkar jättebra. Visst skakar det mer än en vagn med massa fjädring, som vår Teutonia Misteral från 2005, men inte så Elise störs i alla fall. En kompis har en Brio kmed fyra fast hjul, men den skakar lika mycket. Jag trodde det skulle vara jobbigt i snön, men den var ganska lättkörd även där och kullersten funkar med. Som sagt är det skaket jag skulle valt en annan för i så fall. En med massa fjädring och luftpumpade däck, men de är oftast mycket tyngre att b¨åda handskas med och att köra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *