Snö och majs

Elise 25 nov

Glad i sin matstol!

I förmiddags skulle jag träffat min nya PT för första gången, men hon var sjuk så vi ska träffas imorgon istället. Kanske lika bra det för herrejösses vad det hade snöat i natt! Det vill säga att jag först måste skotta ut mig själv och bilen, med Elise… Ett smärre projekt. Min pappa kom hit en stund och hängde med Elise så jag hann skotta undan det värsta.

Jag hade gärna gått ut en sväng, men varken gator eller trottoarer är snöröjda än, sånt brukar ta tid här nere i söder. Vi får se hur det ser ut framåt eftermiddagen för i så fall tar vi en promenad bort till Maxi och kollar in lite nya julstjärnor det är ju hög tid för dem nu och med snöns hjälp utanför är det lätt att få julkänslor!

Elise har nu ätit majs sedan i måndags och hon älskar det verkligen! Igår visade hon mig med ett nytt sätt att hon var hungrig. Hon brukar alltid buffa med sitt ansikte mot mitt bröst, men igår sträckte hon ut sin lilla tunga på det sättet hon gör när hon äter majs. En tillfällighet kanske, men urgulligt! Idag var hon jättegnällig vad vi än gjorde och då satte jag henne i sin stol vid matbordet och hon blev tyst och nöjd. Jag gav henne en rågad tesked majspuré och hon åt upp allt utan problem!

Nu snurrar hon runt här i huset i sin gå-stol, tjuter höga lud och när jag pratar med henne ler hon stort. Hon verkar allmänt nöjd med livet. Jag med!

4 thoughts on “Snö och majs

  1. Vi har också fått massa snö. Jag drog runt på Billy en runda igår, det var sjukt jobbigt, de är inte så duktiga på att ploga här heller. Du får gärna länka till min blogg om du vill. Jag svarade det på din kommentar i min blogg också.
    Btw, tycker du är så himla duktig/stark som har kämpat på själv med hund, bäbis och hus!

  2. Så härligt att hon är på bra humör! Då kan man ju själv inte bli annat än glad 😉

    Och roligt att hon tycker om den mat hon fått smaka, med Elliot gick det ju väldigt trögt och det är inte förrän nu vid 10 månader som han äter mat frivilligt (iofs har jag ju inte haft något problem med att amma heller, men det är skönt att veta att det finns alternativ ;))

  3. Vad kul att hon gillade majs, det gjorde som sagt Isak också. Sött = gott, konstigt nog. =)

    Spännande med den nya PT:n, hoppas du bloggar mycket om det! Har du kilon kvar att gå ner eller är det bara att ”tajta till” som är målet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *