Härliga annorlunda lördag

image

Idag fick jag sovmorgon till klockan halv tio(!) och vaknade till doften av nybakat bröd. Härligt! Efter att ha lekt med de minsta bebiskläderna ett tag i tvättstugan åkte jag till stan med Finaste grannen och åt lunch. Bara hon och jag, utan barn. Jag tror vi bara träffats en gång tidigare utan barn och det behövs emellanåt, tycker jag. Plötsligt hörde vi allt den andra sa… till exempel!

Nu sitter jag sedan en stund tillbaka i en alldeles knäpptyst lägenhet i stan och pluggar. Skulle behöva ett bibliotek men det är inte öppet här. Man kan inte få allt! Jag skriver och skriver och så får jag fylla i det jag behöver referenser till på måndag helt enkelt.

Med fyra dagar till BF känner jag att jag gärna vill bli klar med skolarbetet. Typ nu.

4 thoughts on “Härliga annorlunda lördag

  1. Låter som en underbar dag! Och sovmorgon förtjänade du verkligen!!
    Här har dagen mest gått ut på att städa upp efter nattens kräkmaraton. Och jag väntar bara på att nästa person ska bli dålig. Haha, vi är lite tragiska nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *