Heldag i Kalmar

Elise och jag

Elise och jag

Idag har Elise och jag varit i Kalmar hela dagen. Vi åkte hemifrån vid halv elva och kom hem igen elva timmar senare. Phu! Snart ska jag sova…

Vi träffade Jenny som är väldigt höggravid och bara går och väntar på att hennes unge ska vilja komma ut. Hanna, Evelina och hennes W var också med och tillsammans gick vi på IKEA, lunchade, fikade på stan och sen åkte vi hem till Jenny en sväng innan Hanna och jag åkte hemåt mot Karlskrona igen.

Elise har varit så himla fin hela dagen, som alltid! Jag vet, jag har en väldigt snäll bebis. Hon sov hela vägen upp i bilen, var vaken halva IKEA och låg då och tittade på lamporna i taket och verkade helt nöjd med det. Sen var hon vaken hela fikan och rundan på stan, men sen blev det lite gnälligt, vilket kanske inte var så konstigt. När vi skulle köra hem gallskrek hon där bak i bilen. Jag fortsatte köra och sjöng (läs skrek) lite sånger från förarsätet utan framgång. Jag visste att hon var torr, varm och mätt – det vill säga bara dödstrött, men hon bara skrek och skrek! Tillslut fick jag stanna och amma lite men när jag skulle sätta tillbaka henne i bilbarnstolen vaknade hon och skrek sådär hjärtskärande igen. Så jag gjorde ett nytt amningsförsök och stoppade försiktigt ner henne i sin stol igen, medans hon sov. Hon sover fortfarande, fast nu på soffan i vardagsrummet.

På IKEA köpte jag några nice- to-have-grejer och egentligen bara en need-to-have-grej: En pappersrullshållare till köket. För herregud vad papper det går åt med en bebis (och en dreglande hund) i hemmet! Nu lät det som att hunden ville äta upp bebisen och dreglade just därför, men så är det inte. Hunden har alltid dreglat mycket, så fort det åker fram någon mat som hon inte får äta, utan bara titta på när vi andra äter…

Nu väntar jag på att Elise ska vakna så jag kan amma henne och sen sova… tills det är dags för nästa amning tre timmar senare. Så det kanske är lika bra att somna på en gång och sluta vänta. Man får ju passa på att sova när man kan!

5 thoughts on “Heldag i Kalmar

  1. Hihi vad många inlägg di hade gjort hos mig. Ja visst får du länka. Får jag länka till dig?
    Keeta är en väldigt speciell hund, är så otroligt lättlärd och sen sitter kunskapen där. Förra året tog vi vårt LP I på tre veckor. (Vi hade gjort några tävlingar innan men inte lyckats hela vägen.) Sen tränade vi inte agility alls på flera månader men åkte på en tävling och vann. Hon är en one in a lifetime hund.
    Jag har aldrig kännt av cystan, men den är där. Och nu förklarade läkaren att den kan vara krånglig och ”bråka” med min äggstock därden sitter så att jag får ta bort den också. Men det ska vi väl slippa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *