Projekt

Det är lätt att det blir till ett smärre projekt när man ska åka iväg ett par dagar nu när man har en bebis i sin ägo. Vi ska till Borås över helgen på kräftskiva och jag har nu packat inför den lilla resan.

Inte bara det att det är mycket som ska med; kläder, blöjor, skötselprylar, vagn, filtar, bärsele… och så mina kläder som jag inte riktigt lärt mig ännu vilka som går att trä på min ännu något feta kropp. Så antingen får jag ha de kläderna jag typ använt hela veckan och jag vet funkar eller så måste jag stå och prova ut nya outfits i min walk in closet, där jag verkligen ser precis alla kläder och nya möjliga konstilationer att prova. (Lite det som var meningen när jag inredde den, men då såg min livssituation något annorlunda ut. Typ jag kom i första hand) Bara för att strax därefter ledsamt sucka då jag mest kunde liknas vid en stoppad fläskkorv eller inte ens kunde knäppa brallorna.

Men det värsta är inte att tänka ut, planera, packa och prova ut allt som ska med. Det värstaste är mer NÄR i hela friden man ska göra det?! Svaret blev nu, mitt i natten när jag egentligen verkligen skulle behöva sova! Nu sover Elise och förhoppningsvis hinner jag packa klart innan hon vaknar. Med lite tur hinner jag till och med skynda mig att försöka somna innan också!

2 thoughts on “Projekt

  1. Ja inte är det så lätt att packa alltid! I somras när vi åkte iväg åtta dagar så glömde jag storas andningsmaskin (den fick vi vända om och hämta efter 45 min körande). Jag hade kommit ihåg leggings men hade ingen kjol… Jag hade glömt både laddaren till mobilen och den till kameran. Det var inte min bästa packning kan jag säga..

  2. I och med ens minne är totalt jättesuperkasst när man ammar (och en lååång stund efter man slutat amma oxå för den delen) så lever jag på mina listor!! Listor är det bästa som finns! Sparar listorna som man skrivit så kan man gå tillbaka och kolla till nästa gång man ska göra något så glömmer man minimalt, och så blir det lättare att springa runt och packa. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *