Lite närmare Stockholm

image

Jag trivs bra här i Stockholm och jag tar varje tillfälle till akt att utforska staden lite mer. Härligt! Tänk om jag äntligen kommer hitta lite bättre här?!

Idag efter min yogaklass i Vasastan skulle jag till Östermalm för att fixa en grej och det var soligt så jag knappade in vart jag skulle på gps:en och gick dit. En promenad på ungefär en halvtimme. Sen gick jag vidare till Yogayama och köpte mig en ny yogamatta. En blå och fin med bra grepp!

Jag bestämde mig för att fortsätta gå och satte mig på ett fik där jag läste en hel massa artiklar och markerade vad jag skulle använda mig av. Och så drack jag en cappuccino såklart! På vägen hem köpte jag mig en mössa till för jag höll typ på att frysa ihjäl. Väl hemma hade jag flow och skrev klart mina skolarbeten, både för universitetet och för den utbildning jag går här. Älskar flow!

Just nu har vi en utbildning i ett par dagar som jag inte läser då jag redan har läst den och är utbildare i. Därför har jag passat på att göra såhär idag. Och så har jag stöttat mina kamrater på kvällarna med skrivandet av uppgiften som vi ska ha seminarium om imorgon. Win/Win!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *