Hemma igen!

Helgen i Högsby har varit fin! Elise har trivts som fisken i vattnet och har hela tiden haft någon som verkligen vill och har tid leka eller gosa med henne. Mest har hon nog ändå lekt med hunden Zack. De verkar ha ett alldeles speciellt förhållande till varandra, de där två små. Hur överjävlig den 8 månader gamla stövaren än nu är mot oss andra så är han alltid urtrevlig och försiktig med Elise!

Själv har jag slappnat av och såklart blivit förkyld, så går det – man ska aldrig slappna av! Nu har jag dock börjat stressa upp mig igen så jag är på bättringsvägen så att säga! Jag har varit sjukligt trött i helgen och sovit så fort jag har kommit åt. Militärpappan har tittat på fotboll ungefär lika mycket. Eller möjligtvis lite mer? Nu är vi i alla fall utvilade och tillbaka på hemmaplan. Och snart är det julafton – och jag har inte köpt en endaste julklapp… Men ska göra det, så småningom.

vinter

Snön kom och försvann nästan lika snabbt. Men Elise passade på att vara ute i den vita naturen!

vinter

Vi högg en gran och Elise ville gärna bli buren. Men fick snällt finna sig i att gå själv.

vinter

Det blåste riktigt kallt!

5 thoughts on “Hemma igen!

  1. Snön faller, det mesta smälte ju bort så det fick som börja om från noll igen igår. men 1-2 dm har vi nog! öroninflamationen är tillbaka 🙁
    Kyrkan är bra på att fixa grejjer för barn här och den erbjuder ju även stora ytor för springsugna ben 😉
    mja jga skippar nog ansjovisen i köttbullarna 😉

  2. Haha, nej man får ALDRIG slappna av, håller med! Det är därför jag vet att jag kommer vakna upp med världens förkylning första dagen i L.A…

    Hoppas att du hittar några bra julklappar och att julen blir fylld med mys och kärlek istället för stress! Och hoppas att Elise får bygga snögubbar =)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *