Hjälp mig vinna Linas matkasse!

Jag är med och tävlar om en matkasse från Linas matkasse!

Hjälp mig att vinna genom att klicka HÄR!

För varje ny vän som går med i tävlingen får jag en poäng.

Det är viktigt att ni går in via just ovanstående länk, annars får jag ingen poäng.

Om din stad inte finns med går det bra att välja en annan stad i listan. (Min syster bor till exempel i Oslo, men angav en helt annan stad för att rösta på mig!)

Tusen tack för din röst!

6 thoughts on “Hjälp mig vinna Linas matkasse!

 1. Det verkar som att jag inte kan vara med, Uppsala finns inte med i listan! =( Men jag ska hålla tummarna för dig!

  Vad jobbigt att motivationen tryter… Jag brukar tänka på att jag vill se bra ut i bikini och sommarklänningar. Jag är inte heller så träningssugen just nu men det går väldigt bra med maten. När ljuset kommer så blir jag nog mer sugen på att gå och träna en kväll, nu är det ju kolsvart och minusgrader och då blir det lätt att jag stannar hemma i soffan. Är det så för dig också? Jag gör i alla fall plankan varje dag och det är magen som är mitt problemområde så jag har faktiskt inte så mycket ångest för att jag inte tränar så mycket mer än det.

  Jag fick på mig byxorna! Haha men det var tajt… Fick andas ytligt och kunde inte böja mig framåt. Det var det värt för att komma i ett par skinnyjeans! =)

 2. Hej!

  Vi är en grupp studenter på Handelshögskolan i Stockholm som gör en undersökning om de olika matkassetjänster som finns i Sverige. (ex Linas matkasse, Middagsfrid och Tastelines matkasse).

  Vi skulle vara väldigt tacksamma om ni tog er 3min och svarade på vår enkät om vad ni tycker om en sådan tjänst. Som tack är ni med i utlottningen om en matkasse för en vecka. https://hhs.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9ZY4pb06z5vMssc

  Tacksamt om ni sprider länken vidare.

  (PS. Hoppas ni tycker att det är ok att vi postar om vår undersökning. Mvh Ludvig)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *