Laxmacka efter lugnande promenad

Vackraste hunden har idag varit ganska påfrestande. Sedan jag kom hem från jobbet har hon gått på mina fötter vart jag än vänt mig och när jag satte mig i soffan, helt utslagen som vanligt numera, började hon slicka på hela mig. Detta övergick till att hon började bita i mina kläder samtidigt som hon pep. I en timme! Sen stod jag inte ut längre och hon fick som hon ville. Vi gick ut.

Tuff-bästis hängde med på en pensionärssväng… Ja, det är ungefär i den takten det går numera känns det som. Vackraste hunden blev i alla fall jätteglad och såg lycklig ut där hon sprang och luktade överdrivet på gräset och Tuff-bästis och jag gick och kollade på havet. Och kände lukten. Jag älskar havsdoft!

Igår när jag läste Tovas blogg fastnade en macka, som hon ätit på ett uteställe, i min hjärna. I min mathjärna. Så idag har jag slängt ihop något liknande och mums(!) vad gott det blev! Ett helt färskt bröd med rökt lax, pepparrotscreme och avokado. Helt fantastiskt gott!

Nu sover Vackraste hunden sött och jag har köpt nya Mama-tidningen. Militärbebisen snurrar runt i magen av laxmackan och jag börjar få grus i ögonen… Vilken underbar kväll!

2 thoughts on “Laxmacka efter lugnande promenad

  1. Åhh men visst är det en underbar kombination?! Förstår förresten det där med att vissa saker sätter sig på hjärnan, haha…

    Hoppas du hade en mysig stund med bebissparkar och Mama-gluttande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *