Igenkänning till tusen!

Jag blev tipsad av en vän om detta fantastiska inlägg på en blogg jag aldrig tidigare läst.

Alice Gästbloggar från dagis

Någon med småbarn som känner igen sig eller?! Hahaha!!! Det kunde varit jag som skrivit det. Varje dag. Nu måste jag läsa lite till på den (h)ärliga bloggen!

10 thoughts on “Igenkänning till tusen!

  1. Mitt stackars barn är på dagis 45 timmar i veckan och hinner bli sugen på att komma hem, oavsett hur kul hon tycker att det är där… Troligen förklaringen till varför min igenkänning är nol på dagisbiten. Liknande beteende inträffade dock i lördags på en heldag på stan som slutade med att jag bar en viss tvååring över hela helsingborg med gravidmage.

  2. Med en pågående läggning som mer påminner om intervallträning så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Klart är att jag känner igen maximalt!;)

  3. Underbart! Även om jag slipper det där på förskolan. Däremot är det ingen lätt match att få hem ungen från ÖF på tisdagar och torsdagar… Läste du inlägget om Meekatt på Gyn (en av flikarna överst på sidan) Skrattade så att jag grät och sen läste jag högt för maken och vi båda kiknade!

  4. Älskade ”Ajj vissch”… Jag har pratat om textskrivning med olika riktningar/personer och vips så fick jag en klockren till lektionerna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *