Nio timmars ostörd sömn!

Efter gårdagen med en något motsträvig tvååring, i princip heela dagen, så däckade jag i soffan till ”Halv åtta hos mig”… Strax efter klockan åtta sov jag gott i sängen och vaknade inte förrän Elise kom in och hostade ihjäl sig i mitt ansikte vid fem. Hon är snorig och hostar idag, vår lilla Lisen. Fast hostar gör hon av sin förkylningsastma och hon får medicin så hon lättare ska kunna andas.

Jag har valt att ha henne hemma från förskolan idag just för att jag har möjlighet nu när jag och Tilia ändå är här. Hade jag arbetat hade jag lämnat henne på förskolan för allmäntillståndet är gott och hon är ungefär lika pigg och busig som vanligt. Jag hoppas kunna mota en större förkylning med att låta henne vila med oss (än så länge) friska människor och slippa utsättas för tusen till virus bland alla barn såhär i november.

Det kommer att krävas aktivering som heter Duga idag för att dagen ska kunna flyta smidigare än gårdagen. Det ser ut att bli fint väder idag. Tack gode Gud för det!

”Is ringa mossan. Laga mat?” Ja, det är så hon går runt och säger när hon låtsatspratar i telefonen. Militärpappan erkänner att han kan ha en viss del i det där snacket…

One thought on “Nio timmars ostörd sömn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *