Ilska, frustration och hat – min insida just nu.

Jag har börjat jobba igen och inte skrivit något här. Inte för att jag haft ont om tid, som man skulle kunna tro, utan för att jag konstant har varit förbannad i två veckor! Jag är inte mindre förbannad nu, snarare trött och uppgiven. Så här kommer en extremt kortfattad och aggressiv version i punktform:

– Jag hatar att folk i allmänhet och på min arbetsplats i synnerhet tar sig friheten att kommentera mina dagliga intag av föda. ”Oj, ska du verkligen äta nu igen?” och ”Tänk att du ska gå ner alla de där kilona snart igen, så du ska nog inte äta den där frallan”. Mitt svar: Fuck you all!

– Jag är nu fruktansvärt less på att min graviduniform fortfarande lyser med sin frånvaro. Mitt svar: Skynda!

– Jag är ännu mer less på att svara på kommentarer från andra som irriterat undrar om jag ska gå ”klädd sådär” (civilt med mammabyxor) länge till? Mitt svar: Visa lite förståelse för fan!

– Jag är också äckligt uppretad över att jag inte får någon stöttning och från mina otäcka kollegor som verkar sjukt arbetsskygga och lata! Mitt svar: Jag hatar lata människor, så in i h……!

– Jag är vansinnig på min chef som säger till mig att jag måste be mer om hjälp och inte lösa allt själv, men när jag väl gör det, så är det aldrig någon som kan – inklusive han själv! Mitt svar: Du fattar väl varför jag inte tar dig på allvar?!

Nä, men annars är väl allt under kontroll och jag mår bra. Imorgon börjar jag på gravidyoga och det ser jag fram emot! Det är väl där man lär sig andas ut all ilska och frustration va?! (…)

Ha de´!

3 thoughts on “Ilska, frustration och hat – min insida just nu.

  1. Vad skönt att du är tillbaka, trodde nästan att du hade lagt ner bloggen…
    Jag förstår att du har det jobbigt på jobbet med såna kollegor, framförallt förstår jag hur j-vla irriterande det är när folk kommenterar hur man äter! Jag kan bli helt galen över det. Min killes pappa sa något för någon månad sen om att jag åt mycket och jag blev otroligt ledsen och arg över att han uttalade sig om något sånt. Låt mig äta hur jag vill! Hur man äter kan vara väldigt känsligt för många under graviditeten. Man är liksom tillräckligt hormonstinn så det räcker, att folk ska tycka saker om en hela tiden gör allt hundra gånger värre.
    Hoppas du får det bättre på jobbet snart och att gravidyogan är skön!

  2. Tur att någon fattat det här med bloggandet, att det är just här man ska få utlopp för all sin frustration. Go girl! Trots att du är förbannad, blir jag glad över att du är tillbaka.. du föregår med gott exempel, till skillnad från mig, hehe. Förstår att du är nyfiken på Snusmumriken, men jag lovar att han är värd mig 😉 Du får väl komma förbi och klämma och känna om du kommer uppåt ngn gång. Jag har flyttat in till honom på Lindholmen i Gbg. Världens finaste ställe, känner mig som hemma för det påminner om Karlshamn 🙂 Och med det sagt ska jag göra ett försök till att uppdatera min stackars kärlekslösa blogg.

  3. Bara smäll till dem pinglan.. Ät det du känner för, det gör jag.. Du hade mått skitdåligt om du inte hade gjort det.. Jag är hemma förkyld har nog aldrig hällt i mig så mycket vatten som den senaste dagen.. Maten får jag lätt i mig annars hade jag nog spytt, dock smakar det inget.. Håller tummarna att de där grav.byxorna kommer snart. Men som du sa, du harju de skönaste på dig 😉 Ha en bra dag, rings och skvallra lite snart. Jeppe diggade bilden på bebben hihii… Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *