Märklig tvättsymbol

Militärpappan undrade efter tvättråden på den vita ylletröjan han fick av Elise för ett tag sedan. Han tittade på tvättanvisningarna och sa sen frågande: ”Militärmamman, vad innebär den symbolen som föreställer en kvinna som håller upp händerna?”

What?! Jag drog till mig tröjan och tog en närmare titt:

”Att din mamma ska tvätta den”, svarade jag. Hahaha!!! (ej klorblekning) En kvinna som håller upp händerna… Till Militärpappans försvar vill jag bara tala om att han är väldigt rädd om sina kläder och aldrig har krymt eller missfärgat något plagg, till skillnad från mig (har hänt en gång, jag är med rädd om mina kläder). Hade så inte varit fallet hade jag inte skrivit om det här på bloggen.

Men fatta bara grejen att verkligen tro att det finns en tvättsymbol föreställande en kvinna som håller upp händerna! Ja, ibland kan man undra hur långt vi kommit med jämställdheten egentligen… Men han roar mig ibland, min underbara man!

3 thoughts on “Märklig tvättsymbol

  1. Hahaha!!! Vi diskuterade vad symbolen P med ring runt stod för igår… Mina ungar hade den i mössorna. Det rimligaste var parkeras här… Så det gick inte heller vidare bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *