Intervaller på bana

image

Regn idag och intervaller på bana på schemat. Även om det kan vara lite motigt att sparka upp dörren och ge sig ut i väder som detta så känner man sällan sig så kärv som när man springer i regn!

Två snabba killar från jobbet hängde med och vi hade alla olika upplägg. En sprang 4 minuters-intervaller och den andra sprang 10 stycken 400 meters-intervaller. Själv sprang jag efter Röhnisch Running Schools upplägg. Det är det som är så bra med att springa på bana, vi var klara nästan samtidigt!

Dagens pass såg ut som följande:
10 min uppvärmning
Intervall 1 min i 4.45-tempo. 30 sek gåvila. ×8
Vila 2,5 min
Intervall 1 min i 4.45-tempo. 30 sek gåvila. ×8
10 min nedvarvning

Lagom dödsjobbigt sådär. Hade en timer inställd i fickan som sa till när det var dags för intervall och vila. Detta gjorde att jag tappade räkningen och ett tag tänkte att 16 intervaller var orimligt många! I nästa stund var plötsligt alla färdigsprungna. Visst är livet härligt oförutsägbart?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *