8 thoughts on “Julfest

  1. Men herregud – har du bara snygga klädesplagg i garderoben?! Hade ni trevligt? Min är ikväll, men min nästan-feber och igentäppta bihålor känns som att det inte blir något av.

    • Haha!! Tack! Just denna klänning och bolero är nyinköpta för dagen, fast riktiga klipp. Och absolut stress-shoppade i sista minuten men ibland stämmer det bara! Klänningen är från H&M (där jag aldrig handlar)och är ingen gravidklänning utan jag kan ha den sen, du vet sen när jag är snygg igen. =) Pris: 199:-. Boleron hittade jag på rea på Cubus (där jag bara varit inne för att köpa ett och annat barnklädesplagg). Pris 98:- Bra va?!

      Vi hade trevligt! Jag kom två timmar sent eftersom vi inte hade barnvakt och Militärpappan var på övning men kom hem till kl 19.30 och då stod jag nästan klar att åka. Jag kom lagom till gottisbordet. =) Passar mig perfekt för det enda jag eg. gillar på julbordet är den gravade laxen och den vågar jag inte äta nu. Men trevligt hade vi! Och den var jag chaufför åt halva arbetskompisligan! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *