Julfest

Så kom jag äntligen iväg på den där julfesten med jobbet igår, i tid och med helt andra kläder än jag först hade tänkt. Så det kan bli! Jag är inte särskilt förtjust i julmat och är därför inte en av dem som proppmätta rullar ut från festen med en snaps för mycket i strupen, men det var en trevlig tillställning. Roligt att träffa alla igen, nu när jag är mammaledig och inte hänger på jobbet som förut. Jag älskar all fisk på julbordet, så det åt jag av såklart och så drack jag en julmust kvällen till ära och vatten för fisken var salt. Men god.

Den feta balettdansösen kom aldrig till julfesten, utan jag valde en annan outfit som kändes bättre. Jag höll mig till den dystra färgskalan svart. Den som sägs ska göra så man ser smalare ut men jag vet inte jag.

Min mamma passade Elise och gav henne ersättning för första gången. Jag köpte Hipps ekologiska ersättning på tetra från fyra månader och hon slukade allt hon fick. Efter 125 ml (vår lilla flaska) gallskrek hon så mamma vågade inte ge henne mer för hon trodde att Elise fått ont i magen. Jag tror däremot att Elise skrek för att hon var mer hungrig då hon brukar göra så, men det är ju inte lätt för mamma att veta som inte känner Elise som mig och Militärpappan. Efter en halvtimmes gallskrik somnade hon i alla fall i vagnen.

Idag har vi haft en bra dag som inleddes med snöskottning såklart, men sen träffade jag min nya PT. (Skriver om det i ett eget inlägg.) Lunchen spenderades hemma hos Fina Lina där hon bjöd på taccopaj och avocadosallad. Mums! Elise åt min gröt och den sista aprkospurén med stor aptit, så nu vet jag vad jag ska göra i helgen.

Eftermiddagen spenderade vi på stan där vi bland annat köpte en ny mössa på PoP till Elise. Jag tycker den hon har i bomull känns lite väl tunn nu när snön yr runt de små öronen, så det fick bli en stickad med fleecefoder och öronlappar istället. Vintern verkar vara här för att stanna. Härligt! Jag köpte även att par Gore-Tex skor till mig, ett par Salomon Vega Mid GTX, för mina walkingskor har gått sin sista promenad om man säger så, totalt utslitna! Fast jag går ju sjukt mycket, så ett par bra skor är A och O för att jag ska få känna komforten men framförallt för att hålla mig skadefri. Vi hann med en kaffe med Tuff-bästis innan vi åkte hem. 

Det blev en riktigt social Fredag. I like!

Funderingar vid middagsbordet

Funderingar vid middagsbordet

Krypträning i soffan

Krypträning i soffan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *