Mina challenge-mål

Jag går in i denna challenge som höggravid, närmare bestämt i graviditetsvecka 33. Detta innebär att jag inte kommer köra i tio veckor utan bara i åtta, om jag inte går två veckor över tiden såklart… Jag kör på tills jag föder, är min tanke! Självklart kommer jag blogga om min utmaning för er som är intresserade.

Lofsans tips på hur man lägger upp hållbara mål har jag sugit åt mig av och här kommer mina mål utifrån hennes mall:

Specifikt – Bli av med mitt sockerberoende, bibehålla styrkan i kroppen, fortsätta träna kondition.

Mätbart – Träna tre styrkepass i veckan + fem konditionspass i veckan på minst 40 min vardera. (Promenader, cykling eller simning).

Accepterat & Attraktivt Begränsa godsaker till en gång i veckan, äta mer protein vid alla måltider och minska något på kolhydraterna. (Absolut inte ta bort, men just nu blir det lätt alldeles för mycket av den varan).

Realistiskt & Relevant – Jag vill behålla styrkan i kroppen och så mycket flås som möjligt så jag känner mig stark inför förlossningen. Jag gör det jag kan för att begränsa antal onödiga kilon mot slutet men är samtidigt medveten om att jag lätt samlar på mig mycket vätska. Istället för vågen ska jag fokusera på min prestation att utföra fastställt antal träningspass i veckan och ta bort mer socker ur kosten. Genom att göra detta kommer kroppsformen att hänga med, så gott den kan.

Tidsbestämt – Tills förlossningen. BF= 22 februari.

 

Sedan kommer min riktiga challenge!

3 thoughts on “Mina challenge-mål

  1. Jag tycker att det låter som ett realistiskt mål. Lycka till känns fel att skriva, för det har ju inget med tur att göra utan har man bestämt sig så har man. Så jag önskar god kämpar-anda istället 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *