Lakritsglass med hallon

Idag har jag lyckats blanda ihop ännu ett supergott mellisalternativ! Lakritsglass med hallon. Mums för dig som gillar lakrits! Jag köper Kung Markattas Lakritspulver på Maxi (finns bland bakingredienserna). Det är extrakt från lakritsrot och inget annat. Ekologiskt med såklart! För att få i mig bra fetter och tillräckligt med energi åt jag även lite cashewnötter vid sidan om.

125 gram Kvarg 1% (1/2 liten burk)

1 Rå äggvita

1 dl Frysta hallon

2 tsk Lakritspulver

Mixa alla ingredienser till en slät kräm. Njut!

Servera med 2 msk cashewnötter.

Energi= 235 kcal varav 14 g Kolhydrater, 24 g protein och 9 gram fett.

2 thoughts on “Lakritsglass med hallon

  1. Åh, det där skulle jag ha haft nu, istället för att sitta och trycka i mig ungarnas limpmackor med ost och smör! Men har man en skitdag så har man 😉

    Och alltså, jag har fasen lakritspulver på allt! Det är så jäkla gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *