Löpning med Icebugs och ryggsäck

image

När Vackerbästis åkt hem igår passade jag på att springa en runda i ett par Icebugsskor som jag lånat av Militärmamman Sofia. När det är halt eller snömodd ute har jag lätt för att springa och spänna mig och får då ont i foten, vilket jag varken har tid eller lust med! Med dessa fantastiska skor gick löpningen som en dans!

VILL HA! 

Snart är väl snö och slask borta här nere i söder igen och därför kommer jag köpa ett par Icebugs först nästa säsong. Snart ska jag istället köpa skor att springa Kustjagaren i, men de har lite andra kriterier.

Jag skulle springa ensam igår och ville gärna ha ett mål med min löprunda. Dels är jag bortskämd med sällskap väldigt ofta och dels ville jag inte springa för långt med tanke på att det var första gången jag sprang i skorna. Dessutom sprang jag ju backintervaller dagen innan som kändes i benen igår.

image

Tillslut packade jag ombyte i min nta löparväska jag fick av Militärpappan i present och tog hunden i koppel och sprang till Tuffbästis. En liten omväg och det blev en mil strax över timmen. Lugnt och behagligt tempo, väskan kändes knappt och skorna var som sagt fantastiska!

Hos Tuffbästis fick jag en dusch och nybakad päronkaka med maränger innan den familjens Militärpappa skjutsade mig hem när han skulle till simträningen.

Söndagsnöje på hög nivå! Vad gör ni helst en ledig söndag?

7 thoughts on “Löpning med Icebugs och ryggsäck

    • Ja, jag gillade den. Fast å andra sidan har jag aldrig sprungit med riktig löparryggsäck innan, så denna var ju tusen gånger skönare än stridssäcken… Hehe!

  1. Allt annat än att springa 😉 Hänga med familjen är väl en favoritsysselsättning. Det är så mysigt när vi är hemma alla fyra, speciellt när jag är van vid att vara hemma själv med barnen på dagarna i veckorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *