Mina fina vänner och en kväll

image

Två Militärmammor och en fonduegryta! 

Tack alla fina vänner för en mycket trevlig kväll på Två rum och kök igår! Vackerbästis kom hit en timme innan restaurangbesöket och vi gjorde oss i ordning tillsammans med var sitt glas vin, kaffe, hög musik och fyra olika strumpor på fötterna.

Sedan kom Läkaremamman med Finaste grannen i bilen och körde oss till stan. På Två rum och kök väntade ytterligare sex stycken fina vänner och tillsammans åt vi fondue, drack vin och pratade så mycket vi bara kunde i flera timmar! Maten var god med servicen gick otroligt sakta så en tuff Läkaremamma sa ifrån och det resulterade i gratis efterrätt, chokladfondue för min del.

Vi fick skjuts hem och efter lite mera prat somnade jag och Vackerbästis strax efter midnatt. Trots en del vin (sett från min alkoholkonsumtion i det stora hela – alltså två glas…) och en drink så var jag vaken och pigg imorse innan halv åtta. Vackerbästis och jag bakade frallor, åt långfrukost och passade på att prata lite till innan hon åkte hem.

Själv passade jag på att träna, såklart!

4 thoughts on “Mina fina vänner och en kväll

  1. Tack så mycket, samt tackdetsamma, du är jättefin från kvällens utekväll.
    Ja, så skönt att han är bra i tassarna, samt att man har det under kontroll
    kramar

  2. Jösses så snygga ni är, båda två! Så brukar ni minsann inte se ut när jag träffar er. Fast ni är ju snygga då med, så klart! 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *