Lördag på stan

Elise

Busig Elise

Efter en härlig frukost åkte Militärpappan, jag och Elise in till stan för att köpa lite kläder till Elises allt krympande garderob. Hon har nu storlek 62 och vi köpte bara kläder i storlek 68. Vi har en del kläder som är användbara än, men alla har olika mönster och en massa färger. Jättefina var för sig, men inte så passande till varandra och jag vill gärna ha både över- och underdel på henne…

Så vi köpte två par helsvarta och två par helvita byxor i bomull. Jag gillar bomullsbyxorna bäst för de sitter inte så hårt runt den lilla runda magen. Ett par enfärgade röda byxor och fem enfärgade bodiesar fick det med bli och helt plötsligt har hon minst tjugo fler outfits med det vi har hemma. En del aldrig använt!

Vi köpte även en klänning, bodie och strumpbyxa att ha på Melvins dop nästa helg. Urfina, verkligen! Allt från Kappahl.

Vi inhandlade även en röd overall till vinterns upptåg. Den är både vind- och vattentät, vilket känns bra då jag ofta använder BabyBjörnen till Elise under de kortare promenaderna med Vackraste hunden. Från Polarn och Pyret. Där ifrån kommer även mössan som vi köpte till.

Jag hittade även lite kläder till mig själv. Jag trivs verkligen inte i min hemska kropp som den ser ut just nu, men måste verkligen ha lite byxor som jag trivs i och samtidigt ser någorlunda normal ut i. Stor suck! Ett par svarta jeans från Sisters och ett par typ jeansleggings med resår i midjan från VeroModa blev det. En mörkblå längre, tunn och stickad tröja med lite ”krus” på axlarna och en turkos vanlig långarmad tröja slank också ner i kassen.

Jag var tveksam till jeansleggingsen och när Militärpappan skulle kolla sa jag: ”Vilket djur tänker du på när du ser mig?” Men han såg förvirrad ut och sa att jag var jättefin. Fina Militärpappan, som verkligen gör sitt yttersta för att jag ska känna mig okej i en kropp som han vet att jag känner mig obekväm i.  Expediten förstod inte heller min fråga och undrade vad jag menade. Jag mumlade något om en elefant och en flodhäst och gick till kassan för att betala. För även om djuret flodhäst var det första som dök upp i mitt huvud när jag såg mig i spegeln, så var tydligen inte de andras detsamma. Alltid något!

Elise

Elise var på ett strålande humör hela dagen!

Vi lunchade i stan och drack var sin stor latte på Waynes. Underbart! Elise var på ett strålande humör precis hela dagen, trots sin förkylning. Hon har skrattat och gjort lustiga läten, legat i vagnen och tittat på himlen, pratat med gosedjursbiet ochBarbapappa. På fiket satt hon i mitt knä och charmade paret vid bordet bredvid. Så fort jag eller Militärpappan har pratat med henne idag har hon svarat med ett stort leende med öppen mun. Hon är så underbar, lilla Elise!

Senare på eftermiddagen tog Militärpappan med sig Elise till en kompis för att kolla på fotboll på TV och jag passade på att åka till gymet för att styrketräna. Det gymet jag brukar gå till stängde redan vid klockan 17 så jag köpte en engångsbiljett på Friskis & Svettis som stängde senare. Det var riktigt schysst gym med många maskiner och fria vikter. Och ingen kö heller, perfekt! Jag körde igenom hela kroppen riktigt ordentligt i en timme och sedan duchade jag länge och satt en stund i bastun innan jag åkte och hämtade mina två kärlekar igen!

Elise

Spännande figurer i luften

Dagen har varit fantastisk och vi har riktigt njutit av att få vara nära varandra som en ”vanlig” familj. Jag är världens lyckligaste mamma!

9 thoughts on “Lördag på stan

 1. Hihihi.. gud så härlig hon är.. vill bara npa i hennes små kinder.. Den overallen från polarn och pret har vi också.. Den är sååå sngg och hur bra som helst.. Låter verkligen som om ni hade en hel mysdag. Helt underbart.. Idag ska vi försöka ta oss till Hansa City.. Men allt tar sin tid ;o) Många kramar från oss till er

 2. Vad söt hon är!!!

  Vad du är aktiv! Jag hoppas att jag blir sådär aktiv snart. Jag är bara hemma och ammar och sover fortfarande, jag vet inte riktigt när man ska sparka ut sig själv från tryggheten och ge sig ut i stora vida världen ;P

 3. Jättebra att du köper nya kläder till dig som gör att du känner dig mer bekväm, men kom ihåg: snart passar de inte längre!! Det tar lite tid men fortsätt kämpa så får du resultat! Ditt tålamod är det som skiljer dig från de som misslyckas!

 4. Jag har mycket svårt att tro att ens någon skulle tänka flodhäst när de ser dig… Mycket kläder blev det! Jag tyckte den där overallen var för dyr för ett par månader, snåljåp.

 5. Låter som ni haft en härlig lördag. Vad hon växer lilla Elise.
  Fin overall den kommer hon bli en pingla i.
  Vi har också köpt en overall i polarn och pyret till Inga Beatha. Jag tycker kläderna därifrån har varit de bästa.

  Ha en fin vecka.
  Kram Mamma M och IB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *