Lördagens upplägg

På lördag är det alltså dags för Blogger Boot Camp 2014 och jag har anmält mig till träningspass under förmiddagen och föreläsningar under eftermiddagen. Såhär har jag valt:

Förbättra din löpteknik med Malin Ewerlöf Krepp och Holistic (utomhus)
Ta chansen och finslipa din löpteknink med en av Sveriges mest meriterade löpare, Malin Ewelöf Krepp och Holistic. Under en timme får du lära dig träningsövningar som gör dig till en starkare, snabbare och skadefri löpare. Du får också tips på tekniker som gör dig till en snabbare löpare redan efter ett pass.

BBC-passet – Ignite 360 Performance Training (utomhus)
Ett tufft, bootcampinspirerat utomhuspass. Ett tufft, effektivt och fartfyllt pass som utmanar din atletiska förmåga. Testa att träna som en idrottare och optimera ditt rörelsemönster på ett lekfullt och roligt sätt. Tänd gnistan och plocka fram din tävlingsinstinkt du inte visste att du hade.

Walking bad – Lofsan
Ett cirkelträningspass uppbyggt av korta intervaller med funktionella benövningar. Passet är en kombination av basövningar som utmanar din styrka, balans och uthållighet – på ett sätt du aldrig mött förut. Träningsvärksgaranti!

Bloggen – annonser – värde. Hur F-N gör man?! (föreläsning)
En föreläsning/workshop där vi skrapar på ytan till det stora och ganska svåra ämnet att kommersialisera sin blogg och tjäna pengar på nätet. Med grundkunskap och rätt tänk kan du komma långt, och vi kan alla tillsammans hjälpas åt så att våra ord blir mer värda och fler kan fakturera. Med utgångspunkt i faktiska affärer och siffror föreläser Rebecca, Sofia och Charlotte. Föreläsningen avslutas med en diger toppbloggspanel med bl.a. Petra Tungården, Lofsan, Sara Rönne och föreläsarna som svarar på frågor och ger sina bästa tips på hur du lyckas!

Specificitet, syfte och träning för att uppnå ett visst mål (föreläsning)
Under denna föreläsning delar Jakob Gudiol, leg fysioterapeut, med sig av sin kunskap om hur du bör tänka när du lägger upp din träning när du har ett specifikt mål i sikte!

Stark, snygg och skadefri (föreläsning)
Andreas specialitet är skadeförebyggande träning och rehabträning för idrottare; han har hjälpt en rad kända ishockeyspelare, simmare, golfare och fotbollsspelare att övervinna både fysiska skador och mentala svackor. Med samma entusiasm och outtröttliga energi möter han vardagshjältar som vill träna bort sitt diskbråck eller bli av med skrivbordsvärken i nacke och axlar. Under denna föreläsning pratar Andreas om hur du ska träna för att bli stark, snygg och skadefri!

Jag ser verkligen fram emot lördag! och träningsvärken dagarna därefter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *