Lyx med och utan barn

Förra veckan var jag i Karlstad på möte med jobbet och ungefär samtidigt var Militärpappan också iväg med sitt jobb. Vi överlappade varandra och där ingen av oss var hemma kom min mamma till undsättning. Toppen för oss och barnen älskade det! 

I Karlstad passade jag på att träffa min vän Ida, hon med  ”Alla kan träna”, det var härligt att få hänga, prata massa och få tid bara vi. Lyx!

Nästa vecka är det höstlov och barnen ska vara hos sin farmor och farfar hela veckan. De är supertaggade och har frågat länge om det snart är höstlov så de ska få vara hos farmor och farfar ensamma. Det känns otroligt lyxigt att få en hel vecka utan något att förhålla sig till, inga hämtningar efter jobbet och så. Militärpappan är inte heller bortrest just denna vecka så vi kan passa på att hänga. Härligt! 

Fast jag har lite separationsångest också. Tjejerna är så coola att hänga med just nu. Det är inte så mycket vare sig tjat eller pass, utan mest mysigt att pyssla, skriva, pussla, spela spel och hitta på saker tillsammans. Men det ska farmor och farfar få förmånen att göra nu i en vecka.

Så, igår var vi i Tingsryd och badade på Kaskad, vi åt en supergod pizza i Backaryd på vägen hem och så avslutade vi kvällen med en Sune-film. En perfekt lördag med familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *