Man kan faktiskt inte komma ihåg allt!

Jo, jag har ju en del saker att hålla reda på. Fler bollar i luften än de som gillar att tycka till, tycker verkar rimligt. Det här med rimlighet förresten, vem sätter den gränsen? Vad som är rimligt för mig är kanske inte rimligt för dig, om jag också ska tycka till nu då!

Oavsett, så skulle man kunna tänka sig att det vore ett rimligt krav på sig själv att ha koll på sin egen mobiltelefon, sin plånbok och sina nycklar. Jag hade så himla gärna velat tillhöra den skara av människor som har koll på just de grejerna. Så är inte fallet.

Oavsett hur mycket eller lite jag har att hålla reda på så är det alltid de tre sakerna, eller i alla fall en utav dem åt gången, som plötsligt är borta. Oavkortat!

Och jag vet ju så väl att jag inte är ensam!

Nu har jag köpt mig ett såntdär fint fodral till mobilen, från denna länk. Ett där jag får plats med både telefonen, plånboken och mina nycklar. Och jag ska, från och med idag, aldrig mer i mitt liv ha min telefon inställd på ljudlös – alltså kommer bara en ringning behövas och jag hittar allt på en gång.
image

Det kan vara tal om ett paradigmskifte i mitt liv!

3 thoughts on “Man kan faktiskt inte komma ihåg allt!

  1. Jag brukar inte glömma vare sig telefon, nycklar eller plånbok. På kort tid har jag nu glömt alla tre. I mitt fall beror det på att jag varit stressad och haft mer att tänka på än vanligt. Din lösning är ju strålande!
    Vad som är mycket eller lite att göra är ju individuellt så ta inte åt dig när folk säger att du har för mycket att göra. Eller kontra med att de som klagar verkar lite lata i dina ögon 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *