Mättande frulle före träning

image

En något sen men mycket mättande frukost slank ner idag. Eller slank är verkligen fel ordval, jag som alltid är hungrig på morgonen och älskar frukost fick verkligen trycka ner halva tallriken müsli och ägget idag. Så mättande kan en müsli vara om man gör den själv!  Jag visste dock att jag skulle behöva energin för att orka träna crossfit lite senare.
image

Dagens WOD såg ut enligt följande:
3 RFT:
7 muscle ups
10 hangpower clean
15 tall boxjumps

Imorgon kör vi igen!

2 thoughts on “Mättande frulle före träning

  1. Jag har gjort musli efter ditt recept sedan ett par tre månader tillbaka nu o det är den bästa frukosten jag ätit på länge! Skivar en banan o tar ca 2/3 kvarg o resten naturell yoghurt. Mättande o gott! Tack för det receptet! 🙂
    Har du nån mer variant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *