Ett härligt Köpenhamn

image

Vi har det bra här i Köpenhamn. Hotell Österport är ganska enkelt men helt okej och mycket prisvärt. Vi sover mest här, till och med en liten siesta mitt på dagen igår, resten av tiden upplever vi staden.

image

Klockan är nio och jag har varit vaken i snart två timmar. Det har inte Militärpappan. Jag har alltid varit morgonmänniska, men sedan jag fick barn är jag tröttare på morgnarna, även om jag oftast får sova hela nätter. Nu när inte barnen är med vaknar jag pigg och utvilad strax efter sju och det är ganska lagom tycker jag! Massor av tid att göra saker på! Som att springa en lång morgonrunda, men det kan jag tyvärr inte nu eftersom höften krabbar. Istället har jag duschat onödigt länge, sminkat mig väldigt sakta och kollat nätet ett par varv. Och så har jag hunnit bli vrålhungrig så strax får jag gå in och väcka min stackars morgontrötte man för att få lite frukostsällskap.

image

image

Det visade sig att vi tog ett bra beslut när vi bestämde oss för att hyra varsin cykel för hela vistelsen här. Köpenhamn är väldigt cykelvänligt och det går snabbt och lätt att ta sig till olika stadsdelar. 300 danska kronor fick vi ge för två cyklar lördag till måndag vilket är både billigare och smidigare än att ta taxi och öppnar upp fler möjligheter än att promenera överallt.

image

Igår kväll åt vi på en underbar italiensk restaurang i utkanten av stan och efteråt promenerade vi längs ett livfullt och härligt Ströget.

8 thoughts on “Ett härligt Köpenhamn

  1. Hej Frida! Låter härligt! Vi är på väg till Köpenhamn från Ålborg idag. Kanske vi springer på varandra 🙂 Kram

      • Söta du, det var gulligt! Hade varit kul att ses, vi kommer fram i eftermiddag, imorgon ska vi på Tivoli med farmor och farfar. Kram

  2. Vad vacker du fina syster! Ni ser ut att njuta och ni är värda varje sekund av njuteriet tillsammans. Själv håller jag på att packa om väskan så imorrn ses vi. Längtar!

  3. Pingback: Vår egna årliga resa | Militärmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *