Min kanske sista önskelista

image

När det känns som att tiden rusar. Att jag inte hinner med. När 24 timmar är för lite på ett dygn. Eller när jag inte förstår vad jag gör, inte kom ihåg hur jag nyss tänkte. När jag tänker att jag nog får slänga allt och börja om. Igen.

Nu är jag ju här igen! Här där jag var när jag nyss skrev en uppsats i Krigsvetenskapen. Då när allt jag tänkte på var vad exakt som var en taktisk händelse i en militär operation. Åt helvete med det nu! Hur kunde det vara så viktigt för mig? Det enda jag tänker nu är hur jag ska kunna anlägga en klassisk sociologisk teori på det massiva och intressanta material jag samlat ihop. Jag menar, det är ju viktigt om något!

Och hur jag ska andas. Känns som att jag glömt hur man gör det.

Min önskelista för tillfället:
– Att jag hinner skriva klart min uppsats.
– Att dygnet får arton timmar till. Minst.
– Att jag inte dör förrän uppsatsen är inlämnad.

Inget stort. Bara det.

6 thoughts on “Min kanske sista önskelista

  1. Det kommer går bra. Du är klok. Du är stark i både kropp och själ. Du är smart och duktig på att planera. Du är en sån tjej som genomför.

    Din uppsats kommer bli superbra och du kommer lämna in den i tid! Utan problem ❤ Glöm inte att andas bara!!

    Stor kram

  2. Ta det strukturerat. Andas. Tänka vad du vill göra. Sedan hur. Tror du fixar det. Du är den ”doer”. Tror på dig. Lycka till nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *