Min Linas matkasse!

För ett tag sedan var jag med och tävlade om en gratis matkasse från Linas matkasse.  En del av er röstade på mig och jag tackar för det för jag vann faktiskt en matkasse! Den levererades idag och kom alldeles nyss till min dörr. Kassen kostar i vanliga fall 749 kronor och innehåller varor för att laga fem rätter för fyra personer vardera.

Med i kassen fanns en lapp med recept och lite annat på. Hon som startade Linas matkasse, Lina Gebäck  är utbildad dietist och har som mål att skapa en skönare vardag och underlätta för oss som vill laga god, sund och varierad mat. Recepten är väl genomtänkta ur näringssynpunkt. Matkassen innehåller främst rena råvaror och mindre av blandade produkter eller halvfabrikat – det innebär färre tillsatser. Varje vecka finns även ekologiska varor i kassen, dock inte alla.

Linas matkasse

Detta var innehållet i den kasse jag fick levererad till dörren idag. Helt gratis!

Av alla dessa råvaror ska det bli följande middagar:

Linssoppa och broccolisallad med päron och valnötter

Inkokt lax med romsås, timjanmorötter och potatis

Rosmarinkyckling med paprika- och fetaoströra samt bulgur

Kryddiga korvar med bulgur och fruktig salsa

Fetaostfyllda lammfärsjärpar med klyftpotatis och grönsaksragu

Ja, det ska bli spännande det här! Jag slänger ihop linssoppan på en gång och tar jag med mig som lunch imorgon! Jag utvärderar varje måltid efterhand som de lagas och äts.

3 thoughts on “Min Linas matkasse!

  1. Grattis!

    Jag röstade på dig 🙂

    För att svara på din fråga så är tradera helt nytt för mig så jag har inte hunnit sälja något där ännu. Men det är ju himla kul att buda och köpa billigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *