Mvc-besök vecka 39

image

Elise fick följa med till barnmorskan idag för hon går inte på förskolan på fredagar. Hon satt i mitt knä och höll mig i handen (som jag sagt till henne vid frukosten) när blodtrycket togs och tittade storögt på sköterskan som hanterade apparaten. När barnmorskan mätte bebisens hjärtljud satt Elise på mitt ena ben där jag låg på britsen och var alldeles tyst och lyssnade nogrannt. När barnmorskan var klar bad Elise om ”Me!”

Allt såg fortfarande väldigt fint ut, tryck och urinprov. Vi pratade en del om eventuell igångsättning om jag skulle gå över tiden men bestämde inget. Jag fick en läkartid dagen efter beräknad förlossning för att eventuellt svepa hinnorna om jag är tillräckligt mogen då. Och så ville barnmorskan träffa mig en vecka efter beräknad förlossning, om jag ännu inte fött då, för att skicka mig till förlossningen för bedömning.

12 dagar kvar idag.

2 thoughts on “Mvc-besök vecka 39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *