Mysiglördag

När jag var liten hade vi varje vecka något i stil med nuvarande fredagsmys som vi kallade mysiglördag, i ett enda ord. Jag minns att jag och min syster fick hyra film och så satt vi uppkrupna i soffan och åt godis och hade det allmänt bra. Idag har jag haft mysiglördag hela dagen, fast utan både film och godis, men jag har haft det så himla bra!

image

Min faster och två av hennes barn har varit här stora delar av dagen och vi har grillat, gjort maränger, lekt och pratat. Militärpappan åkte till Landet för att fiska och en stund innan min faster åkte tog hon och hennes barn mina till lekparken en stund så att jag fick vila. Vilken lyx!

Senaste gången jag la Tilia på kvällen slutade med att jag gick gatan upp och ner i två timmar med henne i vagnen. Men klockan 23 när Militärpappan kom hem var hon fortfarande vaken… Unge!! Idag hade hon sovit tidigare än vanligt och så fick jag vara något med hårdhänt eller kanske bestämd. Efter 20 minuters gallskrik (från henne) däckade hon tillslut i sin säng. När jag kom ner till tv:n och skulle hämta Elise hade hon somnat på soffan.

Det är ju inte varje dag båda barnen sover vid 19 längre, men vi har jobbat hårt för att få tillbaka de vanliga rutinerna igen eftersom de börjar förskolan på måndag.

One thought on “Mysiglördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *