Om total tillit

Så kom dagen då det var dags för håret att få sig ett uppsving, minst sagt. Som tidigare nämnt klipper jag mig alldeles för sällan och en av anledningarna är att jag inte hittat någon frisör som jag tycker om. Jag frågar ofta frisörer jag går till vad de har för förslag till mitt hår men ingen verkar varken vilja eller våga ta ut svängarna och då kan det lika gärna vara.

Idag hade jag en tid till Mathias Haug, en helt fantastisk kille och mycket skicklig frisör som klippt mig för många år sedan men som flyttat från stan.

För ett tag sedan fick jag veta att han kommer till Karlskrona emellanåt för att klippa kunder och jag lyckades nu få en tid som passade bra. Perfekt med en söndag, tycker jag, för då har i alla fall jag mer tid än mitt i veckan.

Mathias vet vem jag är och jag har total tillit till hans kompetens vilket medförde att han fick ”no limits” med mitt hår. Han är den ende i världen som jag i dagsläget skulle kunna ge det och när han kom med förslag för klipp och färg köpte jag det direkt! 

Han började med att klippa av tofsen med orden ”no turning back” och sedan färgade han och klippte mitt hår kortare än på 16(!) år. Japp, så gammal är jag visst nu… Jag är ruskigt nöjd med mitt fina hår och känner mig hundra gånger piggare, snyggare och fräschare än för bara några timmar sedan! Och så undrar jag hur det är möjligt att jag inte gjort detta tidigare?!

image

Ena sidan

image

Andra sidan

image

 Och här har ni mig!

15 thoughts on “Om total tillit

  1. Grymt vågat! Mitt korta är på väg att bli långt, jag kanske ska testa nåt liknande nu emellan… (maken uttryckte sig positivt om din nya look) 😉

  2. 1. Jättesnygg frisyr! Den klädde du verkligen i. Skulle gärna klippt mig så själv om det inte vore för att jag är en sån fegis 🙂
    2. Vart är den jättefina tapeten ifrån i bakgrunden på sista bilden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *