Några dagars tjejmys

image

Barnen och jag är själva några dagar och vi har passat på att ha det riktigt mysigt! Militärpappan har ju haft en landtjänst det senaste halvåret och därför varit hemma mycket mer. Nu är han tillbaka på sjön igen och många dygn hemifrån väntar åter. Det är ju ett liv vi valt att leva och i ärlighetens namn har jag inga svårigheter med att vara utan honom några veckor sådär, vi har det fint här jag och barnen. Och jag tycker om att hinna sakna och längta lite.*

I helgen hängde jag och tjejerna på Landet. Vi åkte pulka,  byggde snögubben Olof och lekte i snön. Och så busade vi, lagade mat och övade kullerbyttor.  Vi sov över och delade säng alla tre i ett iskallt hus men under varma täcken.

Igår hoppade vi ner allihop i badkaret och Tilia hällde vatten över mitt huvud tills de båda kiknade att skratt. Tjejerna hjälpte mig att baka en tårta efter maten och de kom i säng en halvtimme senare än vanligt. Boken vi läste varade i en evighet! Så till den milda grad att Tilia somnade i min famn…

Idag har vi firat lite födelsedag här och lagom till det kom Militärpappan hem igen. Alldeles perfekt!

*Med reservation för ändringar mitt i våren när jag är urless…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *