Ny härlig vecka!

image

Ny vecka – Nya möjligheter! Min nya frisyr gav mig massa energi och jag bestämde mig att från och med nyss slutar mitt tillfälliga liv som en skadad, nyopererad och tatalvilande pluffs! Tillbaka till underbara rutiner med förbannat bra kost och stegvis upptrappad träning. Bara tanken på att detta skulle bli min nyagamla verklighet gjorde mig alldeles sprallig!

En lång powerwalk med Tuffbästis igår kväll avslutades med att jag sprang den sista kilometern hem för att testa både höft och näsa. Inget ont i höften och inget blod från näsan. Jippi! Idag cyklade jag en liten omväg till jobbet och fick smaka på en härlig pulshöjare redan innan klockan slog halv sju. En fantastisk start på dagen med andra ord!

image

Efter närmare två månaders total vila spänner mina kläder lite mer än vanligt och man kan tycka vad man vill om det men det är inget alternativ för mig! Jag vet vad jag ska äta och hur jag ska röra mig för att komma tillbaka och för er som vill hänga på har jag ett par tips att dela med mig av:

  • Väg dig en gång i veckan på samma tid och direkt efter morgonkissen.
  • Oavsett hur du väljer att lägga upp din kost, håll dig till din plan. Det kommer ge snabba resultat!
  • Mät din kropp med måttband med jämna intervaller; över bröst, naveln samt på det bredaste stället runt rumpan.

Ni har tidigare kunna följa min viktresa från förlossning till trettio kilo lättare på åtta månader med träning och bra kost utan någon extrem diet. Då kunde ni följa mina farmsteg (och vissa bakslag) varje vecka under kategorin Mot mitt livs form. Jag fortsätter på samma kategori.

Nu kör vi! Hänger ni med?

7 thoughts on “Ny härlig vecka!

  1. Jag är på!
    Har ju smygstartat lite under sommaren, men måste bli bättre på det här med maten och lite mer regelbunden, omväxlande träning. Ska få med maken i det hela också, med hans stillasittade jobb och tidigare ryggskott bara måste han!

  2. Jag är på! Om jag bara kunde begripa hur jag ska kunna få bort småätandet. Försöker att hålla mig ”till min plan” men den där karaktären. Den sviktar lite väl mycket ju senare på dagen det blir. Och ju närmare till godis och glass jag har. Hopplöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *