Nyårsafton 2012

Jag har ju någon slags tradition att skriva inlägg om våra högtider här och förra årets nyårsafton kan du till exempel läsa om HÄR. Varför någon nu skulle vilja göra det förresten… Ni vill väl läsa om detta årets nyår i så fall och visst, här kommer min verklighet.

Militärpappan går vakt och är inte hemma, Tilia har fyrtio graders feber och Elise har testat ungefär precis hela dagen exakt var mina gränser går. Nu vet hon. Tyvärr tror jag inte hon la det på minnet utan kommer fortstätta med försöksverksamheten tills Militärpappan anländer om ett par dagar igen.

Nyårsmenyn brukar presenteras och för att ge er något att jämföra med får ni först förra årets meny:

Förrätt: Rösti med räkor och kaviar, gräddfil samt rödlök

Varmrätt: Krämig risotto toppad med kantareller. Baconlindad kycklingfilé. Sallad.

Efterrätt: Vit choklad- och hallonmoussetårta på kladdkaksbotten.

Detta årets meny såg lite annorlunda ut kan man ju säga och det var endast till förrätten jag hade sällskap. Av mina två barn:

Förrätt: Makaroner med falukorv och ketchup.

Varmrätt: Räkor, vitlöksbröd och ost.

Efterrätt: En halv påse Ahlgrens Bilar

image

Varmrätten var inte alls planerad (vilket ni säkert förstår att allt annat var sedan länge) utan min bror kom förbi med det på väg från middag hos föräldrarna och på väg mot årets Fest. Tack!

Varmrätten inmundigades till Sunes Sommar.

Som pricken över i:et får ni en kvällens outfit-bild med. Jag är i alla fall 20 kg smalare detta år. Alltid nåt!

image

Nyårsafton 2011 och jag gravid i vecka 33

(Nyårsafton 2011)

 Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar vara uppe med mina barn som lär vakna livrädda för alla jävla raketer om ett par timmar.

Men, Gott nytt år! 

12 thoughts on “Nyårsafton 2012

 1. Hellre makaroner än +20 kilo 😉
  Jag tar och knyter mig nu också, så du har gott sällskap menar jag.
  Gott Nytt År och jäkla massa tack för att du är så bra och inspirerande!

 2. Brukar läsa din blogg och måste tacka för ett underbart inlägg. Det är så många bloggare som är måna om att visa upp deras glammiga liv. Skönt att läsa lite genuin vardagsrealism inte långt ifrån vår egen.

 3. Även vår nyårsafton firades med en sjukling med 40 graders feber, dock verkar hon mycket piggare idag. God fortsättning på er!

 4. Hoppas att det gick bra med barnen och vovven vid 12 slaget och du är super som gått ner 20kg =D, gottit du ätit med, varför inte liksom

  God Fortsättning nu
  kramar

 5. Gillar årets nyårsmeny 😉 Jag menar vem gillar inte falukorv? Antar att livet är som det är ibland. Hoppas Tilia mår lite bättre och att du får sova i natt. Och du – det kommer en ny nyårsafton om 364 dagar, du får ta igen det då!

 6. Pingback: Nyårsafton 2013 | Militärmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *