Nytt kostupplägg

Jag träffade min PT för avstämning förra veckan. Vi gjorde en ny impedans-mätning som visade att jag har fått igång min förbränning och gått ner i fettprocent, men inte byggt så mycket muskler som vi hoppats på. Hon sa att jag måste äta ännu mera protein för att musklerna ska växa. Jag fick ett nytt kostupplägg mejlat till mig och på Torsdag ska vi träffas och köra igenom mitt nya träningsprogram. Det ska bli väldigt spännande!

Träningen är efter ett upplägg som hon tidigare kört på en elitfriidrottare och även tänkt testa själv. Och så jag då. Helt galet! Men hon sa att hon tror att det skulle passa mig, så vi får se!

Kosten består som sagt av mera protein och för att få i mig allt jag ska under en dag äter jag med 2,5 timmars mellanrum.

Militärpappan jobbar sent hela veckan och nästa med så om jag ska få någon träning över huvud taget nu i två veckor så gäller det att ta varje tillfälle som ges. Idag får det bli när han kommer hem runt 20.00. Jag gillar egentligen inte att träna så pass sent men det får gå för jag vill verkligen få in ett par pass i alla fall. Jag vill ju se till att hålla förbränningen igång nu när den väl tagit sats!

3 thoughts on “Nytt kostupplägg

    • Tack! Det känns redan nu att det passar mig. Eller så inbillar jag mig bara allting…=S Det får nästa mätning av kroppssammansättningen avgöra!
      Men jag mår riktigt bra, är nästan konstant mätt och har tappat sötsuget. Nice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *