Om att ta tillvara på tiden

image

Vi har haft en fin helg i Karlskrona. Vi har busat, åkt pulka, lekt med kompisar, ätit semlor, köpt lördagsgodis,  kollat på film, hälsat på mormor, och byggt en koja.

Jag har även träffat tre fina vänner. Finaste grannen kom över med sin tjej och barnen lekte och vi pratade, planerade och drömde. Tuffbästis och jag träffades på Espressohouse och pratade ikapp. När Militärpappan tränade och barnen somnat kom Läkaremamman hem till mig och drack te. Jag fick så fina paket av henne! Lite mys-saker att ha under veckorna i Stockholm, alltifrån gott te och choklad till yogablock och ansiktsmask. Gulligt!

Jag är verkligen laddad för en ny vecka i Stockholm! Planet idag var försenat och det gav mig ett ypperligt tillfälle att påbörja min examinationsuppgift som ska vara inne nästa vecka. Om det är något jag är bra på så är det att ta tillvara på tid! Dessutom slipper jag vara irriterad över att få vänta i onödan på flygplatsen.  Toppen för mig!

Nu mot Karlberg och en veckas föreläsningar med forskare inom ledarskapsområdet från Försvarshögskolan i Karlstad. Kan bli riktigt bra det här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *